RASK OG KONTROLMÅLT 5 KM
Hytteplantesten
hptestenshow2

RASK OG KONTROLMÅLT 5 KM

Hytteplantesten

Lørdag den 8. august arrangerers mososjonsløpet Hytteplantesten, 5 km, på Eggemoen

hptestenshow2

STARTLISTE

Her kan du se oversikt over hvem som allerede har meldt seg på til Hytteplantesten 2018.


 STARTLISTE

PÅMELDING

Påmeldingen åpner i begynnelsen av mai.


 

PÅMELDING

INFORMASJON

Dato: 11. august 2018
Start: Klokken 13.00
Sted: Eggemoen
Distanse: 5 km
Premiering: Pallen og uttrekk
Dusj & Garderobe: Naturen

Løyperekord for menn under flotte forhold på Eggemoen

Mange løpere benytter den raske og fine traséen i Hytteplantesten til å teste formen sin, om det er for kommende helgs storarrangement i distriktet, Ringeriksmaraton, eller foran andre av høstens løp. På lørdag ble det seier til Tjalves sterke eritreer Okubamichael Fissehatsion. Han løp for å slå løyperkorden til Dadafo Dhaqabi fra 2013 og klarte det med to sekunders margin til vinnertid 14.49.

Les Mer

Hytteplantesten 2017

PÅMELDINGEN ER ÅPEN! Datoen for Hytteplantesten 2017 klar. Det blir løp på Eggemoen lørdag den 12. august 2017. Løpet blir akkurat som før. Meld deg på ved å klikk epå linken under påmelding over.

Klissvått på Hytteplantesten

Heidi Dietrichson Pharo, Bøler løp på sterke 17.19 under de langt fra gode forholdene på Eggemoen under dagens Kvalitetsløp Hytteplantesten. Andre Myhre Sjurseth fra SK Vidar vant herreklassen på tiden 15:48 i 12-13 grader og et solid regnvær.

Les mer …

Gishe Wako og Ida M Narbuvoll til topps

Det var strålende forhold på Eggemoen når 217 løpere deltok på Hytteplantesten utenfor Hønefoss. Ida Meli Narbuvoll fra FIK Ren-Eng vant kvinneklassen med 17:31 og Gishe Abdo Wako fra Lillehammer FIK vant herreklassen på 14:56.

 

Les mer

Karoline og Gishe vant Hytteplantesten

ingress234 løpere sørget for ny deltagerrekord for Hytteplantesten. I tillegg sørget Karoline Bjerkli Grøvdal for at det ble ny løyperekord for kvinner, da hun vant på tiden 16:12. Herreklassen ble vunnet av Gishe Abdo Wako fra Lillehammer IF med tiden 15:08. (med resultater og bilder)

 

Les mer …